لوگوی بیمه حافظ
  • منو
  • خانه
  • جستجو
  • English
  • ورود
پرچم ایران
جستجو
    درباره ما
    بیمه حافظ در یک نگاه
    چارت سازمانی
    جایگاه سازمانی
    کاتالوگ سازمانی
    خدمات الکترونیک
    صدور آنلاین بیمه نامه خودرو
    صدور و تمدید آنلاین بیمه نامه
    ثبت آنلاین الحاقیه افزایش تعهدات
    صدور آنلاین بیمه نامه آتش سوزی
    صدور بیمه نامه آتش سوزی طرح جامع خانوار
    تکمیل فرآیند صدور بیمه نامه آتش سوزی طرح جامع خانوار
    پرداخت اقساط بیمه نامه
    پرداخت اقساط با کد اعلام بدهکار
    پرداخت اقساط با کد ملی
    استعلام نرخ بیمه نامه
    استعلام نرخ بیمه نامه ثالث
    استعلام نرخ بیمه نامه بدنه
    استعلام وضعیت بیمه نامه عمر
    وضعیت سود مشارکت در منافع
    استعلام اندوخته و بازخريد
    استعلام وضعیت و وصول بیمه نامه
    چاپ بیمه نامه ثالث
    سامانه جامع صدور گواهی حمل باربری داخلی
    صدور بیمه نامه اتباع خارجی
    دریافت نرم افزار
    اعلام خسارت درمان
    سامانه اعلام و پیگیری هزینه های درمان
    نرم افزار مخصوص گوشي هاي هوشمند
    اعلام خسارت خودرو
    شبکه فروش و خدمات
    شبکه فروش
    شبکه فروش روی نقشه
    درخواست نمایندگی
    مراکز درمانی طرف قرارداد (کمک رسان ایران)
    روابط عمومی
    اخبار
    تقویم
    گالری ویدئو
    تماس با ما
    ارتباط با ما
    رایانامه info@hafezinsurance.ir
    پیگیری پیام
    پیامک 300045653
    فرم تقاضای استخدام
    پیگیری درخواست استخدام
    گزارشگری و افشای اطلاعات
    پورتال سهامداران
  • درباره ما
  • خدمات الکترونیک
  • دریافت نرم افزار
  • شبکه فروش و خدمات
  • روابط عمومی
  • تماس با ما
  • گزارشگری و افشای اطلاعات
  • پورتال سهامداران
شنبه، 11 اردیبهشت 1400 ساعت 13:33:53
شنبه، 11 اردیبهشت 1400 ساعت 14:41:33
مدیریت روابط عمومی
3826
1
0

تحول دیجیتال و «ذهنیت ساخته‌شده و سلطه‌گری» در مدیران بیمه

تحول دیجیتال احتمالاً به سرمایه‌گذاری قابل توجهی نیاز دارد

تحول دیجیتال و «ذهنیت ساخته‌شده و سلطه‌گری» در مدیران بیمه

به گزارش روابط عمومی بیمه حافظ و به نقل از ریسک نیوز، آیندۀ بیمه دیجیتالی خواهد بود و این امر دور از ذهن نیست. صنعت بیمه ممکن است به طور آهسته از تأثیرات فناوری دیجیتال در کسب و کارهای خود برخوردار شود که توسط مقررات، اندازه اوراق بهادار شرکت‌ها و تمایل مشتریان به برقراری ارتباط با بیمه‌گران تقویت می‌شود؛ اما فشار در این زمینه رو به افزایش است.

در حوزة بیمه اتومبیل، تعداد انگشت‌شماری از شرکت‌های بیمه از سهم بالای سود بهره‌مند می‌شوند و این سود برای سایر شرکت‌ها وجود ندارد. ورود فناوری دیجیتال در صنعت بیمه، اخلال در سایر بخش‌های کسب و کارها را به دنبال خواهد داشت. کانال‌های توزیع، محصولات، فناوری پذیره‌نویسی، رقبا و حتی مدل‌های کسب و کار با ورود فناوری دیجیتال در شرایط ناکارآمدی بازار و رشد انتظارات مشتری، تغییر خواهد کرد.

بسیاری از بیمه‌گران تا حدی و البته با احتیاط به این تحول پاسخ می‌دهند. برخی از بیمه‌گران می‌دانند که چگونه فناوری دیجیتال بخش‌های مختلف کسب و کار را متحول می‌کند؛ اما تصور اینکه کل زنجیرة ارزش و مدل کسب و کار ممکن است تغییر کند دشوارتر است؛ بنابراین آنها کسب و کار خود را از طریق سرمایه‌گذاری در یک کانال فروش جدید، راه‌اندازی یک برنامة خدماتی یا اتوماسیون‌سازی چند فرآیند، تداوم می‌بخشند. در سایر شرکت‌های بیمه، مدیران اجرایی معتقدند که تحول در چشم‌انداز همچنان ادامه خواهد داشت؛ زیرا تحول دیجیتال تمامی بخش‌های سازمان را تحت تأثیر قرار داده و ممکن است این تحولات تا یک دهه نیز ادامه داشته باشد؛ بنابراین چرا برای آینده‌ای نامشخص باید سرمایه‌گذاری کنند و زمانی که با مشکلات جدی‌تری از جمله انطباق با مقررات روبه‌رو می‌شوند، می‌توانند سود موجود را از بین برده یا توزیع‌کنندگان را کاهش داد.

اگرچه تعداد فزاینده‌ای از مدیران کسب و کارهای بیمه‌ای با تحول دیجیتال واقعی روبه‌رو هستند؛ اما آنها می‌دانند که فناوری دیجیتال می‌تواند عملکرد کسب و کار فعلی آنها را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. مدیران از این حقیقت آگاهی دارند که حرکت اولین کسب و کار در مسیر تحول دیجیتال یک مزیت به حساب می‌آید و تحول دیجیتال می‌تواند مدل‌های کاملاً جدیدی از کسب و کار را به وجود آورد که باعث متزلزل کردن بخش‌های مختلف کسب و کارها شده و شرکت‌هایی را که قادر به تطبیق نیستند برای بقا تلاش می‌کنند (روزنامه‌ها نمونه‌ای از این موارد هستند). بنابراین آنها گام‌هایی را برای تغییر کسب و کار خود برداشته‌اند.

مدیران شرکت‌های بیمه در زمینة تحول دیجیتال توانسته‌اند به پیشرفت‌هایی دست یابند تا از این طریق بدانند که هر مرحله از تحول، چالش‌هایی را برای بخش‌های مختلف کسب و کار به همراه خواهد داشت. اولین چالش در آغاز تحول اتفاق می‌افتد، زمانی که مدیر عامل باید شرکت را در مسیر درست موفقیت قرار دهد. بیشترین چالش‌ها در طول 6 تا 18 ماه ابتدایی تحول دیجیتال ـ مرحله راه‌اندازی و تسریع ـ زمانی که تغییرات اولیه باید شروع به ریشه دوانی کنند، خود را نشان می‌دهند. سایر چالش‌ها طی سال‌های بعدی ایجاد می‌شوند که ابتکارات دیجیتال باید در تمامی بخش‌های شرکت مقیاس‌بندی شده و قابلیت‌های دیجیتال و روش‌های جدید کار، تبدیل به زیرساخت شرکت می‌شود. در حال حاضر، پیشگامان تحول دیجیتال در صنعت بیمه این چالش‌ها را برآورده می‌کنند و به مدیران عامل دیگر راه‌های غلبه بر آنها را نشان می‌دهند. از این تلاش‌ها و موفقیت‌های اولیه کسب و کارهای بیمه، مجموعه‌ای از ده اصل راهنما در حال ظهور است (شکل 1).

تعریف ارزش

شرکت بیمه‌ای برای تنظیم حرکت فرآیندهای تحول دیجیتال در یک مسیر صحیح باید بتواند آن را در هستة کُر برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری کسب و کار قرار دهد. این کار شاید به نظر ریسک داشته باشد؛ اما مدیران اجرایی در صورت درک اهمیت اساسی تعهدات مدیریت خود، مایل خواهند بود سرمایه‌گذاری قابل توجهی در این زمینه داشته باشند و با تعیین اهداف بلندپروازانه، تحول دیجیتال را در کسب و کار خود ایجاد کنند.

 

1- تعهدات مدیریت ارشد را تضمین کنید

هر تحولی در کسب و کار نیازمند تعهدات مدیر عامل و تیم رهبری است تا به وقوع بپیوندد. با توجه به اینکه تعهد مدیرعامل به عنوان راه‌حلی برای چالش‌های بزرگ در کسب و کار تعیین می‌شود، گفتة قبلی تقریباً بی‌ارزش به نظر می‌رسد؛ اما مدیر عامل نمی‌تواند تحول دیجیتالی را به سادگی نادیده بگیرد و از پذیرش آن در کسب و کار امتنا ورزد. او باید چشم‌انداز شرکت را در زمینة دستیابی به اهداف بیان کند و نشان دهد تحول دیجیتال یک اولویت اجتناب‌ناپذیر برای شرکت است که این کار سایر رهبران را پاسخگو دانسته و از تغییر نظرات جلوگیری می‌کند. از این‌رو در سال 2015، آلیانز اعلام کرد که یک ابتکار اصلی رشد راهبردی «دیجیتالی شدن به صورت پیش فرض» است که نشان‌دهندة میزان تغییرات پیش روست؛ به همین ترتیب، ING تحول خود را «Fast Forward» نام‌گذاری کرد.

با تنظیم چشم‌انداز کسب و کار در مسیر دیجیتالی شدن، نتایج از طریق تعامل روزانه و بی‌وقفه حاصل می‌شود. Andrew Brem، مدیر ارشد دیجیتال شرکت Aviva، بیان می‌کند که مدیران عامل باید در مورد ایجاد تحول «ذهنیت ساخته‌شده و سلطه‌گری» داشته باشند. او همچنین اظهار داشت: «به هیچ وجه نمی‌توانید تحول دیجیتال را به صورت ناتمام انجام دهید؛ مثلاً مدیر عامل شرکت Aviva به صورت تمام وقت در زمینة اجرایی شدن تغییرات دیجیتالی در کسب و کار فعال بوده و به صورت مداوم امورات را پیگیری می‌کند؛ همچنین در جلسات شرکت کرده و با گرفتن بازخورد از مردم تلاش می‌کند ایجاد تحول دیجیتال در شرکت به طور مؤثری انجام شود. چرا که برای ایجاد تحول دیجیتال، فقط حمایت مالی مدیرعامل کافی نیست و برای موفقیت لازم است حمایت مالی تحریک‌کننده، مخل و بلندپروازانه باشد.»

2- اهداف مشخص و بلندپروازانه تعیین کنید

به منظور تعیین چشم‌انداز سازمان در سطح مناسب، سرمایه‌گذاری‌ها باید مربوط به اهداف روشن و بلندپروازانه باشند. این نوع از سرمایه‌گذاری می‌تواند موفقیت‌هایی را برای کسب و کار داشته باشد. در وهلة اول، علامت بزرگی است که فناوری دیجیتال می‌تواند ارائه دهد. بدون اهداف سازمانی، افرادی که به سختی می‌توانند روش‌های قدیمی بسیار ناکارآمد برای انجام کارها را بپذیرند، ممکن است پیشرفت 10 درصدی، زمانی که 100 درصد نیز امکان‌پذیر باشد، برای این افراد قانع‌کننده باشد. در وهلة دوم، تعیین اهداف واضح برای سازمان در ابتدا به ویژه زمانی که با چالش زیادی مواجه می‌شود، مانع از لغزش در مسیر دستیابی به اهداف می‌شود. در وهلة سوم، این نظم و انضباط را در روند تصمیم‌گیری برای ایجاد تأثیرگذاری بیشتر تحمیل می‌کند.

به طور کلی، اهداف کسب و کار باید برای هر منبع ارزش‌گذاری (از جمله صرفه‌جویی در هزینه، درآمدها، عملکرد بهتر نمایندگان و رضایت‌مندی کارکنان و مشتریان)، روش‌های جدید کار و قابلیت‌های جدید مورد نیاز، به درستی تعیین شده باشد؛ مثلاً برای تعداد دفعات انتشار، درصد فرآیندهای اتوماسیون‌شده، درصد تراکنش‌های انجام‌شده، کسری کد جدید که به طور خودکار آزمایش می‌شود، سطح شخصی‌سازی انجام‌شده و تعداد کمپین‌هایی که هر ماه اجرا می‌شود، می‌توان اهداف سازمان را تنظیم کرد.

3- سرمایه‌گذاری مطمئن

تحول دیجیتال احتمالاً به سرمایه‌گذاری قابل توجهی نیاز دارد؛ مثلاً بیمه‌گر Axa در اروپا، فقط در مدت دو سال در زمینه ایجاد تحول دیجیتال در کسب و کار خود 950 میلیون یورو سرمایه‌گذاری کرد. تجربة مدیران عامل شرکت‌های بیمه حاکی از آن است که در زمینة فناوری اطلاعات، شرکت‌های با زیرساخت قدیمی و منقضی‌شده ممکن است نیاز داشته باشند طی یک دوره پنج ساله، هزینه‌های فعلی خود را دو برابر کنند. این سرمایه‌گذاری احتمالاً در ابتدا سود کمتری برای شرکت خواهد داشت، اما بدون آن خطر جدی برای سود شرکت در بلندمدت وجود دارد. نکتة مهم این است که شرکت‌های بیمه باید هم برای بهبود کسب و کار فعلی و هم برای ایجاد مدل کسب و کار جدید تکامل‌یافته، سرمایه‌گذاری کنند؛ مثلاً برای کسب تخصص در زمینه‌های جدید و آگاهی از نوآوری، بیمه‌گران باید در زمینة مشارکت یا سرمایه‌گذاری خطرپذیر (یا هد دو حوزه) و همچنین در زمینة توسعة افکار نوآورانه کسب و کار، سرمایه‌گذاری داشته باشند.

 



نظرات
ثبت نظر جدید
→
→ →
→ →
→
ارسال نظر
  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین عناوین
آغاز جشنواره فروش بیمه‌نامه های متنوع شرکت بیمه حافظ به مناسبت سالروز تأسیس آغاز جشنواره فروش بیمه‌نامه های متنوع شرکت بیمه حافظ به مناسبت سالروز تأسیس
شرکت بیمه حافظ با افتخار، بیست‌وسومین سالگرد تأسیس خود را جشن می‌گیرد. شرکت بیمه حافظ با افتخار، بیست‌وسومین سالگرد تأسیس خود را جشن می‌گیرد.
روندهای کلیدی برای مسئولین حسابرسی داخلی در صنعت بیمه روندهای کلیدی برای مسئولین حسابرسی داخلی در صنعت بیمه
آینده پژوهی فرصت‌ها و چالش‌های احتمالی صنعت بیمه آینده پژوهی فرصت‌ها و چالش‌های احتمالی صنعت بیمه
بررسی حادثه شناور شهراز بررسی حادثه شناور شهراز
انتصاب رئیس اداره حسابداری مالی در شرکت بیمه حافظ انتصاب رئیس اداره حسابداری مالی در شرکت بیمه حافظ
چارچوب مدیریت ریسک شرکتی (ERM) در صنعت بیمه چارچوب مدیریت ریسک شرکتی (ERM) در صنعت بیمه
انتصاب سرپرست مدیریت بیمه‌های درمان در شرکت بیمه حافظ انتصاب سرپرست مدیریت بیمه‌های درمان در شرکت بیمه حافظ
تفاهم نامه طرح نوروزی فرماندهی پلیس راه ماکو و بیمه حافظ تفاهم نامه طرح نوروزی فرماندهی پلیس راه ماکو و بیمه حافظ
ارائه خدمات بیمه‌ای در ایام نوروز در کلیه شعب بیمه حافظ ارائه خدمات بیمه‌ای در ایام نوروز در کلیه شعب بیمه حافظ
سومین مراسم تئاتر ‌‌و موسیقی جشن حافظ با اسپانسری بیمه حافظ پایان یافت سومین مراسم تئاتر ‌‌و موسیقی جشن حافظ با اسپانسری بیمه حافظ پایان یافت
انتصاب معاون مدیر مالی در شرکت بیمه حافظ انتصاب معاون مدیر مالی در شرکت بیمه حافظ
برگزاری جلسه آموزشی پیاده‌سازی سامانه مدیریت ریسک با نحوه شناسایی، تحلیل و ارزشیابی و پاسخ به ریسک در بیمه حافظ برگزاری جلسه آموزشی پیاده‌سازی سامانه مدیریت ریسک با نحوه شناسایی، تحلیل و ارزشیابی و پاسخ به ریسک در بیمه حافظ
تحلیل مقایسه‌ای نظام‌های بیمه‌ای مبتنی بر ساز و کار اشتراک ریسک (مطالعه موردی: بیمه‌های متقابل و تکافلی) تحلیل مقایسه‌ای نظام‌های بیمه‌ای مبتنی بر ساز و کار اشتراک ریسک (مطالعه موردی: بیمه‌های متقابل و تکافلی)
تأثیر نوآوری خدمات بر رضایت مشتریان با نقش میانجی ارزش آفرینی و دانش مشتری در صنعت بیمه تأثیر نوآوری خدمات بر رضایت مشتریان با نقش میانجی ارزش آفرینی و دانش مشتری در صنعت بیمه
به کارگیری استاندارد بین المللی گزارشگری مالی 9، ابزارهای مالی، در صنعت بیمه: چالش‌ها و راهکارها به کارگیری استاندارد بین المللی گزارشگری مالی 9، ابزارهای مالی، در صنعت بیمه: چالش‌ها و راهکارها
مدل‌سازی ریسک‌های بیمه غیرعمر و الزامات سرمایه در شرکت سهامی بیمه ایران: رویکرد کاپولا مدل‌سازی ریسک‌های بیمه غیرعمر و الزامات سرمایه در شرکت سهامی بیمه ایران: رویکرد کاپولا
چهارچوبی برای پیاده‌سازی فناوری اطلاعات سبز در صنعت بیمه چهارچوبی برای پیاده‌سازی فناوری اطلاعات سبز در صنعت بیمه
شاخص‌های ریسک پروفایل ریسک‌های دریایی در راستای بیم‌سنجی ریسک‌های مذکور شاخص‌های ریسک پروفایل ریسک‌های دریایی در راستای بیم‌سنجی ریسک‌های مذکور
انتصاب سرپرست مدیریت بیمه‌های عمر و زندگی در شرکت بیمه حافظ انتصاب سرپرست مدیریت بیمه‌های عمر و زندگی در شرکت بیمه حافظ
انتصاب سرپرست مدیریت بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیما در شرکت بیمه حافظ انتصاب سرپرست مدیریت بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیما در شرکت بیمه حافظ
شناسایی ابعاد موثر بر بیمه غیرمتمرکز کسب و کارهای حوزه فناوری مالی مبتنی بر زنجیره بلوکی و هوش مصنوعی شناسایی ابعاد موثر بر بیمه غیرمتمرکز کسب و کارهای حوزه فناوری مالی مبتنی بر زنجیره بلوکی و هوش مصنوعی
اطلاعات و صورت‌های مالی 9 ماهه منتهی به 1403/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت بیمه حافظ منتشر شد. اطلاعات و صورت‌های مالی 9 ماهه منتهی به 1403/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت بیمه حافظ منتشر شد.
راه‌اندازی بخش صدای مشتری در شرکت بیمه حافظ راه‌اندازی بخش صدای مشتری در شرکت بیمه حافظ
برگزاری جلسه مدیران ستادی شرکت بیمه حافظ با مدیران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان و بررسی مسائل در راستای بهبود خدمات رسانی قرارداد فیمابین برگزاری جلسه مدیران ستادی شرکت بیمه حافظ با مدیران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان و بررسی مسائل در راستای بهبود خدمات رسانی قرارداد فیمابین
پیام تبریک مدیر عامل بیمه حافظ به مناسبت روز زن پیام تبریک مدیر عامل بیمه حافظ به مناسبت روز زن
دومین نشست مدیران ستادی و روسای شعب بیمه حافظ در سال 1403 -21و 22 آذرماه – مشهد مقدس دومین نشست مدیران ستادی و روسای شعب بیمه حافظ در سال 1403 -21و 22 آذرماه – مشهد مقدس
برگزاری اولین وبینار متمرکز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها ، بیمه حافظ و شرکت کمک رسان (SOS) برگزاری اولین وبینار متمرکز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها ، بیمه حافظ و شرکت کمک رسان (SOS)
انتصاب مدیر امور مشتریان شرکت بیمه حافظ انتصاب مدیر امور مشتریان شرکت بیمه حافظ
برگزاری مراسم آیین رونمایی از طرح جدید میلاد حافظ، با حضور مدیر عامل، تعدادی از اعضای هیئت مدیره، معاونین و مدیران شرکت بیمه حافظ برگزاری مراسم آیین رونمایی از طرح جدید میلاد حافظ، با حضور مدیر عامل، تعدادی از اعضای هیئت مدیره، معاونین و مدیران شرکت بیمه حافظ
شرکت بیمه حافظ با افتخار، بیست‌وسومین سالگرد تأسیس خود را جشن می‌گیرد. شرکت بیمه حافظ با افتخار، بیست‌وسومین سالگرد تأسیس خود را جشن می‌گیرد.
آغاز جشنواره فروش بیمه‌نامه های متنوع شرکت بیمه حافظ به مناسبت سالروز تأسیس آغاز جشنواره فروش بیمه‌نامه های متنوع شرکت بیمه حافظ به مناسبت سالروز تأسیس
روندهای کلیدی برای مسئولین حسابرسی داخلی در صنعت بیمه روندهای کلیدی برای مسئولین حسابرسی داخلی در صنعت بیمه


پیوندها
  • بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
  • سنهاب
  • پژوهشکده بیمه
  • سندیکای بیمه گران ایران
  • انجمن حرفه ای صنعت بیمه
  • سازمان بورس و اوراق بهادار
  • سازمان منطقه آزاد اروند
  • سازمان منطقه آزاد ارس
  • سازمان منطقه آزاد چابهار
  • اخبار وزارت امور اقتصادی و دارایی
  • سازمان منطقه آزاد انزلی
  • سازمان فرابورس
  • شورای عالی مناطق آزاد
  • سازمان منطقه آزاد قشم
  • سازمان منطقه آزاد ماکو
  • فناوران اطلاعات خبره
  • کارانگر فناوران خبره
زبان ها
  • English
  • العربية
  • Türk
  • русский
.: کلیه حقوق متعلق به بیمه حافظ می باشد.